Despre noi

Descriere Pat copii Cars

Patul copilului reprezinta o necesitate, atat pentru parinti, cat si pentru copii. Putem da o forma placuta acestei necesitati prin reprezentarea unor personaje indragite de micuti, cu ajutorul formelor si culorilor. Iata o idee prin care putem convinge piticii incapatanati sa doarma singuri. Fulger McQueen este un personaj foarte cunoscut si indragit de copii, in special de baieti. Sa profitam de aceasta “legatura” – intre “Pat copii Cars”  si  copil si sa le facem somnul o aventura in lumea curselor de masini.

Siguranta inainte de toate !

Patuturile pentru copii create de mine reprezinta rezultatul unui sir lung de teste si sondaje. Siguranta fiind criteriul principal in alegerea de catre parinti a produselor pentru copii, a fost de fapt si punctul meu de plecare in conceperea unui pat pentru copii.
Cel mai important element de siguranta la un pat de copii  este banda de protectie, prezenta atat pe toata lungimea panourilor laterale, cat si pe cea a suportului pentru perna. In acest mod efectele negative produse de loviturile accidentale sunt reduse la maximum. Panourile laterale reprezinta si ele un element de siguranta, blocand alunecarea copilului din pat in timpul noptii.
Imaginile imprimate sunt “acoperite” cu un strat incolor laminat la cald. In felul acesta protejam atat copii vis-a-vis de ingerarea eventualelor elemente toxice din componenta cernelei folosite la imprimare, cat si imaginile propriu zise de actiunea mecanica a micutilor teroristi. Inaltimea totala a patuturilor a fost redusa la un nivel optim, reducand consecintele in cazul caderii copiilor peste panourile laterale. Toate aceste elemente sunt prezente la toate paturile pentru copii , Cars.

Pat pentru copii

Este o idee care prinde foarte bine la copii, fiind niste patuturi expresive.. Acest lucru ii face sa se ataseze imediat, considerand patul unul dintre prietenii sai. Putem profita de acest lucru, castigand timp si pentru lucruri mai “interesante”…
Lipsa intimitatii intr-un cuplu poate crea tensiuni. Exista acum o metoda atractiva, atat pentru parinti, cat si pentru copii…

Sa impletim utilul cu placutul …

Patuturile pentru copii  realizate de mine, ofera avantaje pe toate fronturile, fiind o solutie perfecta pentru :- lipsa de spatiu, manifestata in special la apartamente ; – refuzul copiilor de a dormi singuri; – preturile mari oferite de diversi producatori pentru acest tip de mobilier ; – linistea parintilor in ceea ce priveste gradul de siguranta oferit de patuturile pentru copii. – un pat copii ieftin cu un bun raport calitate – pret

Pat copii Cars

Patuturile pentru copii Cars cu elemente de siguranta sunt disponibile in 2 variante, varianta pentru  2-8 ani si 2-12 ani.

Pretul afisat este cel al unui pat copii de 2-8 ani. Pentru intervalul 2-12 ani, paturile au pretul de 580 Ron. Preturile afisate nu includ salteaua.
Un pat pentru copii Cars … si somnul devine o aventura